Virksomhedsejere bør ikke køre de daglige aktiviteter inden for deres virksomheder. For at bringe små og mellemstore virksomheder til nyere og stærkere niveauer, bør systemer kører virksomheder. Ejerne skal være i stand til at træde et skridt tilbage og fokusere på arbejde på virksomheden ikke i virksomheden. Resultaterne kan være stærke.

Gennem vejledning og rådgivning hjælpe trænerne virksomhedsejere lykkes mere og arbejde mindre. Trænere serverer en bred vifte af virksomheder og fagfolk fra blomsterhandlere og printere til kiropraktorer og produktionsvirksomheder. De fleste iværksættere har få ressourcer og få steder at henvende sig til få råd om salg, marketing og team building. Thats hvor trænere træde i, ikke svarene, men med de rigtige spørgsmål.

At have et ekstra sæt øjne og ører til at se på resultater og mål af din virksomhed gør en verden til forskel. Arbejde med en coach betyder, at du ikke behøver at gå enegang. Det rummer også iværksættere ansvarlig over for nogen uden for deres virksomhed.

Derudover en ny og billigere coaching tendens for iværksættere, der tilhører en affinitet gruppe. Affinitet grupper kan hjælpe virksomhedsejere fremskynde deres virksomheds vækst. Næste gang du ligger vågen i sengen 2 klokken spekulerer på, hvordan man skal håndtere din entrepreneurielle krise du jour, skal du overveje følgende: find, deltage og deltage i affinitet grupper.

Et af de mest kraftfulde skridt en iværksætter kan tage på noget tidspunkt i hans eller hendes udvikling er at finde en gruppe af jævnaldrende. At skabe en virksomhed kan være en ensom opgave. Hvis en iværksætter er alene om at skabe en forretning (og at have en partner eller partnere betyder ikke, du ikke er alene), mistes muligheder for læring og undervisning. Med en affinitet gruppe, kan du accelerere din vækst og i sidste ende give tilbage din visdom og erfaring til dem, der kommer efter dig.

Hvem er de og hvad gør de

Affinitet grupper er sammenbringning af jævnaldrende tiltrukket af hinanden ved et fælles sæt af erfaringer og evner, eller “tilhørsforhold.” Gruppen er normalt højst 10 personer. De har mulighed for at dele viden og forskellige perspektiver samt giver ansvarlighed og udvikle deres egne netværk. Affinitet gruppe coaching er normalt billigere mulighed for.

Affinitet gruppe coaching hjælper virksomhedsejere til at:

Fokus på centrale mål at opnå forretningsmæssige mål

Øge produktiviteten samtidig med faldende arbejdstid

Udvide avancer

Realisere deres drømme gennem ansvarlighed

Hvad de er

Affinitet grupper kommer i mange former og størrelser. Nogle er geografisk baseret landestandard eller region af landet. Andre er specifikke for alder eller indtægter. Stadig er andre knyttet til en bestemt referenceramme, som software-industrien. Flere eksempler kan omfatte en gruppe af indretningsarkitekter, alle, der har forskellige specialiteter, såsom møbler design, design af køkken og badeværelse eller forhæng, der deler klient lister, eller en gruppe af personlige kokke, der slutte sig sammen til at øge deres evne til at byde Jobs, eller en blok af butikker, der er enige om åbningstider og årstidens reklame specials. De fungere ofte som strategiske alliancer; ikke-konkurrencedygtige virksomheder, der refererer kunder og kundeemner.

En af de utrolige ting om at være i live er at have mulighed for at lære og vokse med hver dag der går. Det store ønske om at få ny viden og indsigt i mennesker og ting omkring os giver en energi, der hjælper med at overvinde mange udfordringer vi konfrontere på livets rejse. Vi er konstant overrasket over de ting, vi ikke vidste af unøjagtigheden af vores opfattelser af dem, vi troede, vi vidste bedre og af støtten vi modtager fra utænkelige steder handlinger.

Holde bevæger sig fremad, selv når gange er vanskeligt. Prøve nye måder at nærme sig de samme udfordringer. Tage sig tid til at læse og lytte til den erfaring og rejse af andre. Der er en masse at lære på vej til at opbygge en succesfuld forretning, eller et tilfredsstillende liv for sags skyld.

Vi begynder at se tegn på en forbedring marketplace; begynde at investere i dig selv og din virksomhed. Det vil give dig den største chance for at opnå den succes du fortjener og har arbejdet så hårdt.

Så næste gang du er oppe kl 2, handle på følgende: find, deltage og deltage i affinitet grupper.

Copyright 2003 tilladelse kræves før reproduktion.